sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Diseminare Comenius în comunitate şi Carnavalul măştilor de Halloween

Ziua de sâmbătă, 14 noiembrie, a fost una plină de evenimente pentru elevii (şi părinţii) elevilor de gimnaziu de la Şcoala cu clasele I-VIII Comăneşti. Pe agenda zilei am avut două evenimente importante:

- diseminare în cadrul proiectului Comenius multilateral pe şcoală “Heritage of Generations” (“Moştenirea generaţiilor”)
şi
- Carnavalul măştilor de Halloween, organizat cu întârziere din cauza mobilităţii Comenius în Turcia la care au participat 13 elevi şi cadre didactice din şcoala noastră.



La diseminarea informaţiilor referitoare la proiectul nostru Comenius pe şcoală au contribuit elevii şi cadrele didactice participante la mobilităţile de până acum, coordonatoarea proiectului (subsemnata), doamna director Rodica Morar, alte cadre didactice care lucrează în proiect, precum şi o parte dintre părinţii elevilor.

Carnavalul măştilor de Halloween s-a dovedit un success şi anul acesta, elevii participând cu entuziasm şi creativitate la cele două concursuri de costume şi dovleci ciobiţi. De asemenea, elevele Adriana Straton şi Maria Grigorean din clasa a VII-a au pregătit scurte prezentări în engleză şi română despre această sărbătoare anglo-saxonă.

Pentru că acest carnival este deja tradiţie în şcoală şi în comunitate, ne-am bucurat să îi avem alături şi pe o parte dintre elevii fostei clase a VIII-a de anul trecut.

Felicitări tuturor şi mulţumiri domnilor profesori care m-au sprijinit în această activitate!

Prof. Liliana Mihalachi

2 comentarii: