luni, 28 martie 2011

Rezultate de la concursuri

Sâmbătă, 26.03.2011, s-a desfăşurat Concursul Interjudeţean de Matematică "Nicanor Moroşan" - Pârteştii de Jos, ediţia a VI-a, la care a participat Mareş Gabriel-Codrin, elev în clasa a VIII-a, la Şcoala cu clasele I-VIII Humoreni.
Fiind pregătit de d-na profesoară Lupu Constanţa, el a obţinut Menţiunea I, clasându-se pe locul al patrulea, din peste 50 de participanţi la nivel de clasă.
Să nu uităm că acelaşi elev, pregătit de domnişoara profesoară Liliana Mihalachi, s-a calificat la etapa judeţeană la limba engleză.

Felicitări! Mult succes la examenele viitoare!


(Inst. Mareş Antoanela)

10 comentarii:

  1. Felicitari, Codrin, ma bucur mult pentru tine! Sa ramai elevul muncitor si serios pe care il stiu, pentru ca in rest ai fost inzestrat cu tot ce iti trebuie pentru succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari codrin ,sper sa reusesti in viata tot ce-ti doresti maria tabarcea

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari, felicitari...ce sa zic?!Totusi, lamuriti-ne cu un lucru: daca in ~new generation~ un concurent clasat pe locul IV este un ``mic geniu in devenire``, cei care s-au aflat pe locul I cum se mai numesc - rataciti printre pamanteni?

    RăspundețiȘtergere
  4. depinde şi cine spune acest lucru

    RăspundețiȘtergere
  5. D-na profesoara, de spus vad ca spune mama copilului, nu trebuie sa fii un ``mic geniu``ca sa-ti dai seama...

    RăspundețiȘtergere
  6. Sigur, doar ca putea fi matusa, sora, o coincidenta de nume etc. In plus, d-na a insistat sa nu ii scriu numele, ci doar datele despre concursuri. Va rugam sa rezolvati acest tip de problemele dincolo de peretii virtuali ai acestui blog.

    RăspundețiȘtergere
  7. ..... 'putea fi matusa ,sora o coincidenta de nume ', numai atat puteti spune ?

    e adevarat putea fi oricine dar nu o ruda ,care sa-si laude copilul,nepotul ,fratele etc.

    ca sa ma fac foarte bine inteles ,ne mandrim cu copii comunei care au asemenea ispravi insa , nu trebuie umbrite aceste reusite cu acest gen de laude .
    era destul asa cum ati spus , ca cel care administreaza blogul sa posteze ~datele despre concursuri~ in alta maniera si sub un alt titlu ,titlu care ma indreptateste sa cer in continuare un raspuns la intrebarea de la care a pornit de fapt discutia .

    intrebarea mea, d-na profesoara, este o parere, nu o problema care trebuie rezolvata pe undeva ,o critica la maniera si la titlul post-ului care (cu riscul de a ma repeta )risca sa umbreasca reusitele d-voastra si ale elevilor d-voastra .

    aceste pareri fie ele critice, nu trebuie sa supere pe nimeni, ba din contra .

    sper ca, ispravi ca ale lui codrin sa mai fie reusite si de alti elevi ai comunei atat la carte cat si la alte activitati scolare si d-voastra administratorii sa fiti prompti si sa le aduceti la cunostinta !

    cu stima , georgel litvinchevici

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine, mulţumim pentru comentarii!

    RăspundețiȘtergere
  9. Numele îl las în continuarea pentru că textul din postare nu-mi aparţine şi aşa aş proceda în orice situaţie, indiferent despre cine ar fi vorba.

    RăspundețiȘtergere