sâmbătă, 3 octombrie 2009

Sâmbăta mergem la Palatul Copiilor

Este destul de greu să găsim activităţi care să răspundă dorinţei de cunoaştere, joc şi interacţiune socială a copiilor şi elevilor noştri, mai ales atunci când locuiesc într-un sat, iar activităţile de weekend şi gratuite pentru aceştia sunt aproape inexistente. De aceea soluţia pe care am găsit-o împreună cu elevii este participarea la cursurile gratuite organizate de Palatul Copiilor din Suceava.


Domnii profesori de la Palat ne-au întâmpinat cu entuziasm şi înţelegere, astfel încât, deşi cursurile se organizează şi în timpul săptămânii, elevii noştri care au optat pentru ele le vor putea face numai sâmbăta. Ȋn timpul săptamanii, naveta Comăneşti-Suceava şi retur este imposibilă pentru copii.


Primul grup de elevi care a făcut cunoştinţă deja cu domnii profesori de la Palatul Copiilor este format din: Costel B., Alex, Ştefan, Ionuţ, Costel S. şi Daniel, toţi elevi în clasa a VII-a la Şcoala Comăneşti. Aceştia vor participa la cursurile de karting şi informatică, iar naveta în fiecare sâmbătă cu trenul şi maxi-taxi nu li s-a părut prea lungă pentru a urma cursurile pe care şi le doresc.


Săptămâna viitoare, ceilalţi elevi îşi vor întâlni domnii profesori de muzică populară şi dans modern.


Succes tuturor şi felicitări părinţilor şi elevilor pentru decizie!


Pentru mai multe informaţii despre cursurile organizate de Palatul Copiilor din Suceava, click aici.


Prof. Liliana Mihalachi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu