sâmbătă, 4 iunie 2011

Cum se transformă munca în distracţie?

După câteva săptămâni de aşteptare, am aflat astăzi rezultatele la etapa judeţeană a Concursului Naţional "CITEŞTE ŞI TU!" organizat de doamna profesoară Daniela Ceredeev de la Şcoala cu clasele I-VIII Vatra Moldoviţei.
Totuşi, nu le-am aflat oricum, pentru că acest lucru a presupus deplasarea spre locul evenimentului cu cei opt elevi care au participat: Şveica Daniela, Iuga Ilie, Dranca Iuliana, Ştefănescu Georgiana (clasa a V-a), Coşulianu Alexandra, Sofian Andreea-Fevronia (clasa a VI-a), Grigorean Maria şi Straton Adriana (clasa a VIII-a).
Organizatorii concursului ne-au întâmpinat cu braţele deshise, iar după ce ne-au mai trecut emoţiile, am aflat că cei din clasa a V-a au luat Premiul al III-a, cei din clasa a VI-a Premiul I, iar elevele de la clasa a VIII-a tot Premiul I.
Pe de altă parte, mesajul transmis elevilor de doamna inspectoare Rita Cântiuc a fost unul pătrunzător şi cu mare îndemn spre lectură.
Apoi, lăsând emoţiile în urmă şi dând curs bucuriei, ne-am prelungit întoarcerea acasă trecând pe la Mănăstirile Moldoviţa şi Suceviţa, luând masa la Palma, urmărind meşteşugarii la Marginea, distrându-ne în parc şi râzând la cofetăria din oraşul Solca.
Oricum, a fost o zi plină de aventuri intelectuale şi vizuale în peisajul frumos al Bucovinei. Cu siguranţă nu vom uita prea repede această zi.

Un comentariu:

  1. Felicitări sincere elevilor participanți și domnișoarei profesoare! Imagini minunate!

    RăspundețiȘtergere