luni, 20 decembrie 2010

La Şcoala Humoreni, Moş Crăciun a venit de departe


Fosta noastră colega de limba franceză, Dana Căruntu, chiar şi aflată departe de şcoala noastră şi de ţară, a trimis mereu gânduri bune elevilor de la Şcoala Humoreni, unde a predat acum ceva ani. Iar gândurile bune au fost însoţite mereu şi de cadouri consistente pentru copii, pe care i-a avut mereu aproape.

Anul acesta, din banii trimişi de dumneaei pentru daruri de Crăciun, am reuşit să cumpărăm câte un cadou fiecărui elev din clasele V-VIII. De cumpărături şi distribuire s-au ocupat subsemnata şi clasa a VIII-a, după cum se poate vedea şi din poze. Îi mulţumim doamnei profesoare că nu ne-a uitat şi că aducerea aminte e mereu însoţită de cele mai frumoase daruri şi urări!

De asemenea, pentru cei mici, un grup de Crăciunei şi Crăciuniţe tot de departe (au dorit să-şi păstreze anonimatul din motive obiective) au trimis hăinuţe, dulciuri, vitamine, jucării şi multe altele. Le mulţumim şi acestora fiindcă, fără să ne cunoască personal, au adus zâmbete pe feţele unor copii care, în multe cazuri, cu greutate îşi pot permite să ceară mai mult(e) de la Moş Crăciun.



Prof. Liliana Mihalachi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu