sâmbătă, 12 septembrie 2009

Limba engleză - altfel de consfătuiri


Joi, 10 septembrie 2009, la Sala Dom Polski, a avut loc întâlnirea anuală a profesorilor de limba engleză din judeţul Suceava, ceea ce mulţi dintre noi numim "consfătuiri".

Deşi prezenţa nu a fost 100%, pentru a răspunde nevoii de perfecţionare, doamna profesoară Monica Agache, inspector de specialitate, a invitat cu această ocazie un specialist în domeniu şi anume profesorul Piotr Steinbrich de la Universitatea Catolică din Lublin, Polonia.

Profesorul Steinbrich a ţinut o scurtă prezentare intitulată How Communicative is Communicative Approach, identificând câteva metode moderne de abordare a lecţiilor de limba engleză, care să răspundă nevoilor fiecărui elev şi mai ales să motiveze pe aceia dintre învăţăcei care sunt mai dificil de motivat.

Intâlnirea a continuat cu analiza stării învăţământului în judeţul Suceava la disciplina Limba engleză, aspecte curriculare pentru anul şcolar 2009-2010 şi aspecte organizatorice.

Pentru cei care au nevoie de informaţii sau ajutor în pregătirea pentru gradele didactice, doamna inspector de specialitate Monica Agache poate fi gasită la adresa de e-mail inspectorengleza@yahoo.com.

Un an şcolar bun pentru toţi, mari şi mici!

Prof. Liliana Mihalachi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu