joi, 21 mai 2009

Siguranţa pe internet

sigur.info-internet mai sigur pentru copii
V-aţi întrebat ce site-uri accesează copiii sau elevii dumneavoastră pe internet, cu cine comunică şi cât de sigur este pentru ei mediul virtul? Anul acesta şedinţele cu părinţii de la şcolile noastre au cuprins şi această temă.

Cred că am ajuns să conştientizăm astăzi din ce în ce mai mult necesitatea de a asigura securitatea copiilor noştri pe internet şi nevoia de a ne informa noi înşine despre noile tehnologii.

Site-ul www.sigur.info este mai mult decât un prieten de ajutor în acest sens atât pentru profesori, cât şi pentru elevi şi părinţi. Veţi găsi acolo sfaturi şi reguli de bază pentru folosirea internetului, precum şi activităţi realizate în scopul informării şi protecţiei online a copiilor.



Iată prezentarea acestui proiect: "Obiectivul general al programului Sigur.info – Safer Internet plus este promovarea siguranţei copiilor pe Internet, prin organizarea de activităţi de conştientizare şi informare asupra pericolelor din mediul virtual. Programul îşi propune să ofere profesorilor, părinţilor şi copiilor cunoştinţe şi instrumente pentru protecţia în acest nou mediu tehnologic."


Uploaded on authorSTREAM by bartunekdorina

Prof. Liliana Mihalachi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu