marți, 30 martie 2010

Ȋnregistrări în cadrul proiectului Comenius

Fiindcă am avut parte de o zi cu soare, astăzi am realizat filmările pentru viitorul DVD care va fi realizat în cadrul proiectului Comenius multilateral “Heritage of Generations” (“Moştenirea generaţiilor) al şcolii noastre, derulat pe baza unei finanţări prin programul sectorial Comenius al Programului de Învăţare pe Tot Parcursul Vieţii al Comisiei Europene.



Artiștii noștri și cei care au colaborat la înregistrarea câtorva cântece populare sunt elevii clasei a VII-a de la Şcoala cu clasele I-VIII Comănești. Alături de subsemnata, a mai participat doamna institutor Chindriș Tatiana-Rodica.



Elevii Grigorean Monica-Domnica și Sofian Octavian-Petru, care au cântat individual şi împreună, au fost îndrumaţi de domnul profesor Daniel Aniculăesei de la Palatul Copiilor, unde cei doi elevi ai noștri studiază la clasa de muzică populară a domnului profesor.



DVD-ul pentru care au fost înregistrate cântecele de astăzi va mai conţine și alte cântece și obiceiuri tradiţionale înregistrate în școala noastră pe timpul acestui an școlar, la care se vor adăuga înregistrările partenerilor noștri din Germania și Turcia.



Felicitări clasei a VII-a pentru implicare și seriozitate! Pe lângă materialele minunate pe care le-am înregistrat, ziua de astăzi este și un strop de culoare aparte de care ne vom aminti peste ani.



Prof. coordonator proiect Comenius
Liliana Mihalachi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu