sâmbătă, 6 martie 2010

8 Martie anticipat


Aflată în pragul pensionării, doamna profesoară Nistor Ileana nu s-a dezobişnuit din a ne oferi lecţii model din care noi, cei tineri, avem de învăţat foarte multe.

Pe data de 3 martie 2010, doamna profesoară Nistor a convocat ultima şedinţă cu părinţii în calitate de dirigintă la clasa a V-a, întrucât din luna martie va preda doar obiectul de specialitate ca profesor pensionar.



Şedinta a avut şi o componentă surpriză şi anume o mică serbare anticipată de 8 Martie, în care elevii clasei a V-a au cântat şi şi-au exprimat propriile gânduri despre mamele lor în poezii şi scurte compoziţii în proză.



Felicitări doamnei profesoare Nistor Ileana pentru o viaţă dedicată şcolii!


Prof. Liliana Mihalachi

Un comentariu:

  1. adevarul este ca doamna nistor a fost cea care ia ajutat cel mai mult pe copii a facut foarte multe proiecte a umblat foarte mult sa faca tot posibilu ca sa avem de toate in scoala sa putem invata cat mai multe o stiu foatre bine mai rar o profesoara asa ce exista cel mai multe in scoala asta este datorita ei,in special eu vreau sa ii multumesc pentu ca ma ajutat si imi pare rau ca nu am ascultat_o in legatura cu scoala si sa aiba multa sanatate si fericire.iuliana

    RăspundețiȘtergere