miercuri, 17 martie 2010

Anul acesta participăm la “Made for Europe” 2010


Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” găzduieşte zilele acestea etapa judeţeană a concursului naţional „Made for Europe”, activitate care se desfăşoară anual și are ca scop promovarea experienţelor pozitive în derularea proiectelor finanţate prin programe comunitare, stimulând creativitatea, inovaţia şi spiritul de competiţie.


Fiindcă școala noastră a finalizat deja două produse în cadrul proiectului Comenius multilateral “Heritage of Generations” (“Moștenirea generaţiilor”), anul acesta vom participa la “Made for Europe” și noi. Calendarul de perete Comenius și cartea de tradiţii realizate în cadrul proiectului nostru le puteţi viziona săptămâna aceasta la standul nostru din holul Colegiului Naţional “Mihai Eminescu”.



Iată și cele două produse cu care intrăm în concurs împreună cu descrierile lor, care vor fi prezentate juriului în ziua de 19 februarie de către următorii elevi: Grigorean Monica (clasa a VII-a, Şcoala Comănești), Mareș Manuela-Elena (clasa a V-a, Şcoala Humoreni), Strugariu Cristina-Floricica (clasa a V-a, Şcoala Comănești), Tabarcea Andreea (clasa a V-a, Şcoala Humoreni).

Produse "Made for Europe" 2010- Scoala cu clasele I-VIII Comanesti


De asemenea, elevii Sofian Raluca (clasa a VIII-a, Şcoala Comăneşti) şi Mareş Gabriel-Codrin (clasa a VII-a, Şcoala Humoreni) vor împărtăşi celor prezenţi câteva impresii ca urmare a participării lor la mobilităţile din cadrul proiectului în Germania și respectiv Turcia.

Le ţinem pumnii tuturor pe vineri!

Dorim să mulţumim doamnei inspector pentru programe europene, prof. Lidia Acostoaie, pentru sfaturile oferite în vederea participării la acest concurs.


Prof. Liliana Mihalachi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu