duminică, 28 martie 2010

Artistul nostru din clasa a VII-a

Sofian Relu Mihai este elev în clasa a VII-a la Şcoala Humoreni şi pasionat de artă. Dedică apropape în fiecare zi cel puţin două ore creaţiilor lui. Pentru expoziţia de desene din școală, din semestrul acesta, de care se ocupă domnișoara profesoară de limba franceză și desen Păstrăv Elena, Relu a pregătit două lucrări speciale, folosind ca tehnică lucrul cu ajutorul făinei de grâu și a acuarelei. Iată și artistul alături de ce a reușit să facă.






Prof. Liliana Mihalachi

6 comentarii:

  1. Buna,felicitari pentru aceste minunate picturi, sper sa nu te opresti aici si sa ajungi un pictor mare!Cand avea Relu vreo 3-4 ani eu am lucrat cateva zile la bunicii lui si imi amintesc ca ne punea tot felul de intrebari de nu mai stiai ce sa-i raspunzi, de mic era un copil inteligent,ii placea si sa sculpteze in lemn atunci, nici cu pictura nu e rau, mult succes in continure lui Relu cu pictura si domnei profesoare cu blogul!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ii voi transmite lui Relu aprecierile dvs. numai ca ati uitat sa va semnati.
    Va multumim ca ne cititi!
    Sarbatori pascale cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. ma bucur mult de ceea ce face ii stiu de mic vecini suntem a crescut cu bunici parinti nu au putut fi impreuna tatal lui relu e nasul meu si mama o stiu de mica si a crescut fara sa inteleaga iubirea din partea parintilor.sa o tina tot asa.iuliana

    RăspundețiȘtergere
  4. maria tabarcea4 mai 2010 la 18:30

    Felicitari pt Relu ,imi plac foarte mult picturile lui,sper sa nu se opreasca aici mai ales ca este finul meu ,a! si felicitari domnisorei profesoare pt blog. Maria Tabarcea

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim mult, doamna Tabarcea! Nu cred ca Relu se va opri pentru ca ii place foarte mult sa deseneze. Din pacate, la scoala din Humoreni nu a fost niciodata un profesor calificat la desen; poate Relu o sa aiba noroc la liceu de un profesor care sa il ajute sa-si valorifice talentul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Iuliana, in ciuda tuturor problemelor, Relu este un copil foarte simtit, sensibil si lipicios. Creste frumos.

    RăspundețiȘtergere