vineri, 19 martie 2010

Premiul I la faza pe judeţ a concursului “Made for Europe” 2010


Cu o mulţime de emoţii ne-am deplasat astăzi, îmbrăcaţi în port popular, la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu” din Suceava pentru a prezenta cele două produse din cadrul proiectului Comenius “Heritage of Generations”, înscrise la concursul “Made for Europe” de anul acesta, faza pe judeţ.

Competitorii şi colegii noştri din celelalte şcoli au prezentat produse minunate, care au ilustrat munca, dar şi pasiunea cu care lucrează în proiecte europene. Doamna inspectoare pentru programe comunitare și integrare comunitara, prof. Lidia Acostoaie, coordonatoare a echipei de inspectori școlari și profesori care au făcut parte din juriu, ne-a ajutat să trecem peste emoţii, întâmpinându-ne cu un zâmbet şi felicitându-ne pe toţi pentru proiectele noastre.

După prezentarea celor 11 produse ale tuturor şcolilor din judeţ, înainte de premiere, juriul ne-a dat sfaturi folositoare pentru ediţiile viitoare iar apoi a anunţat câștigătorii:

- Menţiuni: Grădiniţa din Pătrăuţi, pentru produsul “Păpuşile călătoare care vorbesc” şi Școala cu clasele I-VIII nr. 10 cu produsul “Puzzle”;

- Premiul al III-lea: Școala cu clasele I-VIII din Adâncata cu produsul “CD- Colinde de Crăciun-European Christmas”;

- Premiul al II-lea: Școala cu clasele I-VIII nr. 2 din Rădăuţi cu produsul “Joc didactic: Oraşul meu”;

- Premiul I: Școala cu clasele I-VIII Comăneşti cu produsul “Book of Traditions-Carte de tradiţii” şi Colegiul Tehnic “Laţcu Vodă” din Siret cu produsul “Site: www.re-creation.go.ro”;

- Premiul de popularitate: Grădiniţa din Pătrăuţi, pentru produsul “Păpuşile călătoare care vorbesc”.



Suntem mândri să ne numărăm printre cei care au urcat pe podium şi mulţumim tuturor acelora care ne-au ajutat şi încurajat la prima noastră participare de acest fel.
Ȋn luna aprilie, vom participa la faza pe ţară a concursului “Made for Europe”, care va avea loc la Bacău, unde sperăm să fim la înălţime.

Prof. Liliana Mihalachi
Coord. proiect Comenius “Heritage of Generations” (2008-2010)

3 comentarii:

  1. prof. Otilia Corniciuc20 martie 2010 la 15:18

    FELICITARI !!!!!!! Ma bucur foarte mult ca ati reusit sa impresionati si acest juriu cu frumoasele activitati pe care le desfasurati.

    RăspundețiȘtergere
  2. wow, congrats! and u really deserve the prize, and more ...

    RăspundețiȘtergere