miercuri, 20 ianuarie 2010

Cerc pedagogic la limba engleză pe semestrul I


Astăzi, la Colegiul Naţional “Alexandru ce
l Bun”, a avut loc cercul pedagogic la limba engleză (zona Gura Humorului) pe semestrul I.

Au prezentat doamna profesoară Cristina Tudor şi subsemnata, iar colegii prezenţi s-au dovedit a fi activi şi interesaţi de noi metode şi abordări în lecţiile de zi cu zi pentru a face învăţarea limbii engleze o activitate plăcută şi eficientă.


Doamna profesoară Tudor, gazda noastră şi la cercul pedagogic de anul trecut, a propus spre discuţie tema “Writing a Research Paper”, marcând paşii importanţi pe care elevii noştri şi chiar noi trebuie să-i urmăm atunci când scriem o lucrare care implică muncă de cercetare. Plagiatul, metodele de încurajare a originalităţii la clasă şi tipurile de lucrări de cercetare au fost de asemenea subiecte dezbătute pe larg.



Prezentarea subsemnatei a vizat proiectul Comenius “Heritage of Generations” pe care îl desfăşurăm în şcoală. Mai jos puteţi vedea ppt-ul pe care mi-am bazat prezentarea.



Cercurile pedagogice din zona Gura Humorului au adus mereu ceva nou şi, personal, mă “echipează” cu şi mai mult entuziasm pentru predare, chiar şi în condiţiile în care astăzi profesia aceasta este una ocolită, nerespectată şi blamată.

Următorul cerc pedagogic va avea loc la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 2 din Gura Humorului, unde colegele noastre Janette Rusu şi Ingrid Boicu-Budu ne-au mărturisit că ne vor aştepta şi dumnealor cu lucruri noi şi interesante.

Prof. Liliana Mihalachi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu