joi, 4 iunie 2009

Poveste fără sfârşit...

"Este povestea scurtă a vieţii voastre ca elevi, care nu se termină aici. Va continua... şi de aceea povestea noastră se numeşte Poveste fără sfârşit." Aşa a început doamna profesoară Ileana Nistor ultima lecţie de dirigenţie la clasa a VIII-a de la Şcoala Humoreni, alături de elevii acestei clase, profesori şi părinţi.



Povestea a început cu relatarea câtorva amintiri din timpurile preşcolare de către fosta educatoare a celor de a VIII-a, doamna Veronica Rusu, a continuat cu amintiri din clasele primare relatate de fosta învăţătoare a clasei, doamna Garafila Mareş, şi în cele din urmă cu destăinuirile câtorva isprăvi ale copiilor despre care profesorii nu au ştiut niciodată.



Atmosfera a fost încărcată de emoţii, fiind un moment în care profesori, elevi şi părinţi şi-au depănat amintiri şi s-au bucurat pentru cei zece elevi ai clasei a VIII-a, care au finalizat studiile gimnaziale cu succes.

După lecţia de dirigenţie, elevii şi profesorii au fost invitaţi pentru o gustare şi o mică petrecere alături de elevii celorlalte clase gimnaziale.

Felicitări tuturor şi mult succes elevilor pentru pasul cel mare spre liceu!

Prof. Liliana Mihalachi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu