vineri, 13 martie 2009

ACTIVITATE EDUCATIVĂ DE O.S.P. la Şcoala cu clasele I-VIII Comăneşti

Alegerile pe care elevii noştri le fac în aceste momente, când trebuie să decidă asupra viitorului lor profesional, îi vor însoţi mereu şi de aceea trebuie făcute în cunoştinţă de cauză, cu sinceritate şi dorinţă de reuşită.
În sprijinul clasei a VIII-a de la Şcoala cu clasele I-VIII Comăneşti a venit şi activitatea doamnei diriginte a clasei, prof. Constanţa Lupu, care a propus elevilor săi o întâlnire cu o parte dintre foştii absolvenţi ai şcolii noastre, elevi de liceu, care, în urmă cu un an, doi sau chiar trei, au trecut prin aceleaşi momente ca şi clasa dumneaei.
Activitatea a avut loc pe data de 28 februarie a.c., s-a intitulat sugestiv "Orientarea şcolară între dorinţe şi posibilităţi" şi şi-a propus să asigure indrumare spre alegerea şcolară corespunzătoare aptitudinilor, aspiraţiilor şi ofertei educaţionale.
Factorii implicaţi au fost: elevii clasei a VIII-a de la Şcoala cu clasele I-VIII Comăneşti, profesorii-diriginţi ai şcolii, învăţători, consilierul educativ, directorul şcolii şi absolvenţi ai şcolii din seriile 2004-2005, 2006-2007 şi 2007-2008.

Planul discuţiei a fost următorul:
-Roadele cunoaşterii (prelegere)
-Să găsim răspunsuri împreună (dezbatere)
-Alegoria broscuţelor
-Cum mă simt astăzi? (exerciţiu de alegere a imaginii potrivite)

Iată şi câteva fotografii de la activitate.



Prof. Liliana Mihalachi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu