luni, 23 februarie 2009

Rezultatele la concursul "Cangurul lingvist"

Astăzi au fost postate pe www.cangurul.ro rezultatele copiilor care au obţinut peste 80 de puncte la concursul "Cangurul lingvist" (secţiunea engleză-germană).
Elevii noştri au obţinut rezultate destul de bune:

cl. a VI-a
Mareş Codrin (Şcoala Humoreni) - 105 puncte

cl. a VII-a
Sofian Liviu Tudor (Şcoala Comăneşti) - 138, 75 puncte
Chindriş Daniel (Şcoala Comăneşti) - 137, 25 puncte
Ştefănescu Bogdan (Şcoala Comăneşti) - 133, 75 puncte
Sofian Raluca (Şcoala Comăneşti) - 130 puncte

cl. a VIII-a

Crăciunescu Roxana (Şcoala Comăneşti) - 109 puncte
Morar Alina Diana (Şcoala Comăneşti) - 107, 50 puncte
Strugariu Mihaela (Şcoala Comăneşti) - 105 puncte
Mocanu Valentin (Şcoala Comăneşti) - 92.25 puncte
Smalbergher Renata (Şcoala Comăneşti) - 82 puncte

Felicitări tuturor participanţilor! Premiile pentru elevii cu punctajul cel mai mare vor sosi în luna martie a.c. Le aşteptăm!

Prof. Liliana Mihalachi

4 comentarii:

  1. Felicitări şcolii ptr.rezultatele f.bune,dar nu şi ptr.colega Dvs.Nistor Ileana care si-a format un blog ca al meu:nistorileana.blogspot.com ,a transferat pe blogul său toate poeziile mele cu semnătura mea:Ileana Nistor HELLER.Am două vol. de poezie lansate în anul 2003 şi 4 Pot dovedi adevărul.A profitat de coincidenţa de nume.Rog conducerea şcolii să ia măsurile cuvenite.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim mult pentru felicitari.
    As dori sa clarific aceasta problema legata de coincidenta de nume. Colega noastra, doamna Nistor Ileana, desi foloseste internetul pentru informare, nu are cunostinte de realizare a unui blog din cate stiu eu. Este o doamna profesoara respectabila, in pragul pensionarii, care nu a plagiat niciodata si a respectat persoanele din jur indiferent cine au fost ele.
    Cred ca este o coincidenta nefericita de nume, care sper sa se lamureasca.
    Va felicitam pentru cele doua volume si va dorim sa reusiti sa rezolvati aceasta problema.
    Prof. Liliana Mihalachi

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi cer mii de scuze.A fost o neintelegere si nestiinta, generata de disparitia blogului meu de pe net, timp de vreo 7-8 luni cand, spre marea mea surprindere, a aparut langa blogul Scolii Comanesti.Atunci,am crezut ce ati vazut... Cineva m-a invatat, sa solicit ajutorul Centrului de Blogeraj si ca urmare, mi-a aparut blogul initial. Abia,atunci,am constientizat grava eroare pe care am facut-o. SCUZE,SCUZE,SCUZE si IERTARE.Succes in activitatea Scolii si a DOAMNEI PROFESOARE ILEANA NISTOR. Ileana Nistor Heller din Turda

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu face nimic. Eram siguri cu totii ca era o eroare care putea fi clarificata. Succes in activitatea dumneavoastra si un 2010 lin de impliniri si bucurii.

    RăspundețiȘtergere