vineri, 10 iunie 2011

Banchetul clasei a VIII-a, Şcoala Humoreni

După opt ani de ani de muncă, a urmat şi o zi de mare sărbătoare pentru elevii de la Şcoala cu clasele I-VIII Humoreni. Programul a început cu o prezentare ppt. realizată de elevi, apoi a urmat o surpriză-film din partea dirigintei, subsemnata, iar la final au luat cuvântul toţi cei care şi-au dorit acest lucru.


Bineînţeles că aceste discursuri au fost mai mult sfaturi pline de înţelepciune date unor oameni mici care păşesc temători pe drumul vieţii. Câteva eleve nu şi-au putut stăpâni emoţiile şi au transmis acest lucru şi dirigintei. După multe clipe de acest gen, ne-am despărţit şi am reuşit să ne mai şi amuzăm timp de câteva ore bune, pentru că aşa era frumos şi aşa stătea bine unei clase care se respectă până la capăt. În plus, celelalte clase au fost invitate şi ele să participe la bucuria lor.
Oricum, aceste ore ne-au apropiat mai mult ca niciodată, de parcă respiram prin plămânii noştri însăşi emoţia clipelor ce se scurgeau. Regretăm că nu au fost mai multe, să fie fără sfârşit, mai ales că piticii noştri au devenit adolescenţii ce pleacă în căutarea unor noi aventuri ale cunoaşterii, spre noi coridoare de liceu.

Ne va fi dor de voi şi vă vom simţi lipsa, dar nu trebuie să uităm să le mulţumim tuturor celor care ne-au fost aproape într-o astfel de zi, profesori sau elevi.
Felicitări clasei a VIII-a şi sperăm ca bucuriile pe care ni le-aţi făcut să nu se oprească aici, ci să curgă mereu!

Presentation 1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu