sâmbătă, 8 septembrie 2012

SERBAREA DE SFÂRȘIT DE AN ȘCOLAR LA HUMORENI



La ceasul bilantului,  elevii Scolii Humoreni din ciclul primar au sărbătorit încheierea anului scolar 2011-2012 printr-un moment artistic prezentat în fata părintilor, a colegilor mai mari, a profesorilor si a domnului primar al comunei Comănesti.
Serbarea a început cu o melodie clasică interpretată la orgă de către eleva Dranca Ruxandra din clas a III-a.Elevii din clasa I, îndrumati de prof. Mares Antoanela,  si-au luat rămas bun de la abecedar, de la  primul an de scoală.
 Pe parcursul serbării, copiii , frumos costumati, au recitat, au cântat si au interpretat scenetele Pupăza din tei- clasa a II-a, îndrumător prof. Păstrăv Elena si Piele de măgar-clasa a III-a, îndrumător prof.Mares Garafila.
Un grup de elevi, coordonati de către doamna Pîntiuc Vica, a prezentat un colaj de dansuri tigănesti.
Serbarea s-a încheiat cu o suită de dansuri populare organizate de doamnele profesoare Mares Garafila si Mares Antoanela, având ca instructor pe domnul Sofian Gheorghe.
La final, cei mai buni elevi ai claselor I-IV au fost premiati cu diplome si cărti, pentru care multumim domnului primar Păstrăv Grigoras.
                                                Prof. Mares Antoanela

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu