luni, 23 iunie 2008

Al doilea Sigiliu Naţional de Calitate eTwinning pentru Şcolile Comăneşti şi Humoreni

Proiectul eTwinning "Traditions across Europe" început în februarie 2008 de Şcolile Comăneşti şi Humoreni, cu participarea multor elevi din clasele V-VIII sub îndrumarea subsemnatei a primit recent Sigiliul Naţional de Calitate. Felicitări tuturor! Este o încununare extraordinară a activităţii tuturor celor implicaţi în acest proiect.


Prof. Liliana Mihalachi




marți, 10 iunie 2008

Excursie la Suceava

Marti, 10 iunie, elevii claselor V-VIII de la Şcoala Humoreni au pornit dis-de-dimineata într-o excursie nu tocmai lungă, dar încărcată de bucurii şi obiective turistice.
Traseul: Humoreni-Suceava
Obiective vizitate în Suceava: Observatorul astronomic, Muzeul de Ştiinţe ale Naturii, Muzeul de Istorie, popasuri prin parcuri, Cetatea de Scaun a Sucevei
Fotografiile si filmul de mai jos spun totul despre starea de suflet a copiilor în timpul excursiei.






Prof. Liliana Mihalachi

vineri, 6 iunie 2008

Şcoala Humoreni-- elevii clasei a VIII-a în ultima zi de şcoală


Şi la Şcoala cu clasele I-VIII Humoreni a avut astăzi ultima oră de curs, sărbătorită de data aceasta cu toţi colegii claselor V-VIII şi cu tot personalul didactic, la care s-au alăturat şi părinţii elevilor.
Momente pline de emo
ţie, flori, îmbrăţişări, urări de mai bine, toate au creat o atmosferă de neuitat.
Iat
ă şi câteva imagini şi scurte înregistrări video.












joi, 5 iunie 2008

5 iunie 2008 -- Ziua Eroilor

Sărbătoarea Înălţării Domnului coincide anul acesta cu Ziua Eroilor.
Ca în fiecare an, elevii Şcolii cu clasele I-VIII Humoreni au adus un omagiu eroilor care s-au jertfit pentru apărarea neamului la Monumentul Eroilor din Humoreni, recitând, cântând şi aducând buchete de flori la monument.



Prof. Liliana Mihalachi

luni, 2 iunie 2008

Mai pleacă o generaţie de la Şcoala Comăneşti

Ca în orice an pe vremea aceasta, e timpul să ne luăm rămas-bun de la o generaţie de copii... A fost un eveniment încărcat de emoţii, la care au fost invitaţi atât actualii, cât şi foştii profesori ai Şcolii Comăneşti.

Cu un suport extraordinar din partea părinţilor şi a domnului diriginte, Sofian Sorin, elevii au adus ultimele lor mulţumiri profesorilor într-un cadru festiv doldora de emoţii şi chiar lacrimi pe ici-colo.



Le urăm mult succes pe viitor în noul drum pe care şi l-au ales!